Behandlingar i healing

Healing är någonting som vissa är väldigt positiva till och som vissa verkar vara väldigt negativt inställda till. Det finns de som verkar tycka att det fungerar hur bra som helst med sådana där behandlingar och de som tycker att det är rena rama bluff och båg. Det är väl lite för att effekterna av healing påverkas av hur mottagliga personen som blir behandlad är för det hela. Är de inte alls mottagliga för healing så är det självklart att det inte kommer att ske något helande av deras kropp, så mycket mer komplicerat än så är det faktiskt inte. Självklart går det även att ordna på andra sätt också och är det någonting åt det hållet som blir aktuellt för dig så kanske du kan överlåta det åt andra och då kanske det inte bara handlar om att du ska kunna göra någonting mer.

Hälsohuset i Alnarp är beläget i Lund och om du har vägarna förbi och känner att du behöver ta del av de olika behandlingarna och då blir det väldigt mycket enklare vad gäller healing. Hela grejen med healing och den sortens behandlingar är så mycket lättare och då kanske det inte är så enkelt att göra bara där och då.

Kom bara ihåg att försöka ha ett öppet sinne när du kommer dit så att du sen via det då kan få lite klarhet så att det inte alls bli så värst mycket annat som du kan behöva göra istället, antingen fungerar det bra eller inte. Men du förlorar ingenting på att testa, mer än några hundralappar då.

Du gillar kanske också...