Komplett byte av altanbrädorna

Torsdag och bara två dagar kvar innan helg. Tycker att veckan har gått fort, som vanligt, för tycker nästan alltid att det känns som att veckorna springer iväg. Just nu är det lite skönt för då närmar sig sommaren och semestern snabbare men jag vet ju att det kommer att fortsätta gå lika snabbt sen också och det är det som är det tråkiga. Men nu ska jag inte klaga, det var inte det som var meningen med det här inlägget. Meningen var faktiskt att jag skulle berätta om byggföretaget som har varit här hemma hos oss och renoverat.

I och med att solen började komma fram och det började bli varmare ute så insåg vi att altanen behövde renoveras. Den var alldeles för sliten och det kändes inte ens värt det att ställa ut möblerna på den. Därför försökte vi göra så istället att vi vände oss till Gröndals Allservice och deras byggföretag i Karlstad och pratade med dem, frågade vad de hade att säga om det och om det var någonting som gick att göra med altanen som skulle gå fort. Tydligen var det ett hopplöst fall och de tyckte att vi skulle göra om altanen helt och hållet och byta ut alla brädorna och allting istället för att bara göra en lättare renovering med lackering. De sa även att det skulle komma att gå ganska snabbt.

Så vi sa att de fick göra det och hantverkare från byggföretaget i Karlstad kom över till oss och fixade altanen och det hela gick på lite över en vecka. Så nu har vi en ny och fin altan som vi kan sitta på för att välkomna solen och värmen ordentligt.

Du gillar kanske också...