Naglar i Gislaved

Ville verkligen ha mig en dag i lördags där jag kunde unna mig det allra bästa för att sedan gå ut och ha en riktigt rolig utekväll med mina tjejkompisar. Därför gick jag på morgonen ut för en lång promenad med hunder för att få i mig dagens motion, därefter åkte jag in till stan för att luncha och även handla lite på systemet. Därefter gick jag till Wassa Naglar, detta fantastiska stället som man hjälper en med vård för sina naglar i Gislaved. Därefter så begav jag mig vidare till ett ställe som jag brukar gå på massage hos ungefär var 3:e månad. Kändes fantastiskt skönt att känna sig så enormt utvilad som jag gjorde, men kände sig verkligen redo för kvällens roliga evenemang.

Vi tog fördrinkar hos en vän sen begav vi oss till en kompis som hade hemmafest fram till klockan 23.00, därefter åkte vi vidare till klubben. Det blev verkligen en riktigt rolig och händelserik lördag som kommer hjälpa mig att kötta igenom sista tiden på jobbet nu innan jag går på sommarsemester.

Du gillar kanske också...