Salladsbar i Växjö

Jag fullkomligt älskar att resa runt Sverige för att filma och fota vackra stunder. Har haft det som hobby över fyra års tid nu där jag besökt dem allra flesta städerna i Sverige och fångat verkligen helt fantastiska platser som kommer att finnas i mitt minne i resten av livet. Åkte genom Växjö och kände att jag behövde stanna för att köpa med mig en god lunch på vägen, så jag stannade just vid Avo Salladsbar AB som erbjuder en lyxig salladsbar i Växjö som jag ätit hos många gånger innan redan.

Efter den goda lunchen åkte jag vidare för att fota och filma Växjö och var ute till klockan 03, otroligt kul när det blir så spontant att stanna ute så länge med sina vänner för att fota nattlivet.

Nästa vecka ska jag äntligen upp till Stockholm, en stad jag har velat spendera tid hos länge för att fota och filma, så det känns dessutom extra roligt att det inte bara är i typ två dagar jag ska vara där. Jag ska vara där i minst en vecka beroende på hur min och mina vänners budgetar ser ut.

Du gillar kanske också...