Skaffat en tatuering

Hej igen och god morgon på er alla mina härliga läsare! Jag hoppas att alla kommer att ha en fantastisk dag och att vi kommer att kunna njuta av det vackra vädret även idag. Som ni vet så skriver jag ju här på bloggen för det mesta om min fritid och olika hobbys som jag har. Idag så tänkte jag skriva om någonting dock som jag inte tror att jag tagit upp förut och det har att göra med att skaffa tatuering. Jag har funderat länge och väl på det, men som många av er såg i ett inlägg bara förra veckan så har jag ju faktiskt hunnit skaffa mig en tatuering.

Studion som jag vände mig till heter Charlotts tatueringar och erbjuder sina tjänster till alla som vill skaffa en tatuering i Ljungby, Alvesta eller Tingsryd. Då det var en hel del av er som hörde av er och skrev i kommentarerna att ni kände att ni ville ha lite mer information samt kom med olika frågor och funderingar så kommer jag att besvara er nere i kommentarerna framöver. Dock så kände jag att det kunde vara bra att jag gjorde ett litet inlägg här och rekommenderade Charlotts tatueringar ifall ni befinner er i just Ljungby, Alvesta eller Tingsryd.

Du gillar kanske också...