En pool i min trädgård

Hej och välkomna tillbaka hit till mig. Nu är det äntligen tisdag och det betyder att jag kommer med ett nytt inlägg. Denna gång kommer det inte riktigt handla om det jag brukar skriva om, utan idag kommer det handla om ett företag vid namn Zaxins Entreprenad som hjälper människor med pooler i Örebro exempelvis. Ni vet att min stora hobby är simning, och eftersom jag nu inte kan köra bil på ett tag så kände jag att jag vill ha hjälp med att installera en pool i min trädgård så att jag kan gå ut och träna när jag vill. Först visste jag inte vilket företag som kunde hjälpa mig med detta, men efter lite eftersökningar hittade jag Zaxins Entreprenad som då hjälper människor med pooler i Örebro och närliggande områden.

Anledningen till att jag inte kan köra bil på ett tag är för att någon körde in i den när den stod parkerad, och nu fungerar den helt enkelt inte. Sedan har jag tänkt på att fixa en pool i min trädgård eftersom man får större frihet till att träna när man vill på dagen. Då kan jag till och med simma på natten om jag har lust med det. I alla fall är jag glad att jag fick hjälp av detta företag som hjälper till med pooler i Örebro, där jag bor, för annars hade jag nog aldrig kunnat ta mig iväg för att träna. Det var nog allt för idag, men ni får ha det så bra tills vi ses i nästa inlägg som kommer om några dagar. Kram.